Kočka

Kočka

Anotace: Pod oknem,na slunci...

Pod oknem, na slunci,
ležela kočka.
Od pána mlíčka se
nemohla dočkat.
Když se pak páníček
objevil bez mlíka.
Nahřátá kočička
ho kousla do lýtka.
Páníček zamňoukal
tak jak ta kočička.
Nemá však chodit
do dvora bez mlíčka.
Nazloben, pokousán
se ohradil na kočku.
Ta se mu ale už
lísala o nožku.
Všechen vztek náhle,
byl pak ten tam.
Pán řekl kočičce:
„Mlíčka ti dám“.
A tak jí donesl,
vždyť ji má rád.
Příště však postačí
trochu víc zamňoukat.
Autor BP, 19.03.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrou

19.03.2007 23:15:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí