---Ráno v lese---

---Ráno v lese---

Až sluneční paprsky protkají oblohu
a mystická temnota v ráno se změní,
jak lesní symfonie - zazní zpěv ptačí,
probudí krajinku malebnou ze snění,

na květech kapičky rosy se třpytí,
a listy ševelí, něco tají,
s každičkým poryvem ranního vánku
listnaté koruny zašeptají

Uprostřed lesa starý dub stojí
statné své větve rozpíná,
hustá však mlha do tmy vše halí
tajemství skrytá chrání a objímá.
Autor Janeala100, 22.04.2022
Přečteno 211x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, Fialový metal, Sonador, paradoxy, mkinka, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké....Něžně tajemné

18.05.2022 19:50:14 | Stanislav32

Hezké a citlivě napsané.

23.04.2022 21:54:19 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí