Leč v nočním lese

Leč v nočním lese

Anotace: O lovu

Sbírka: Jitřenka v medu

Měsíc má děravý vak
a v perlách rosy tonu,
když ždíme mokrý frak,
modrým kvítkům do zvonu

Opilé lesy se kymácí,
jak po nočním flámu,
když jdu ráno za prací
po cestě si nohu zlámu

Houštím prchá zvěř,
jak pytláci jdou z lovu
prolezou ostré trní i keř
a jdou v lese střílet znovu
Autor Petr27, 25.04.2022
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: blues, ukrytá v máku, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že jsi všechny pytláky zahnal...
...a jinak Lovu zdar :)!

25.04.2022 23:02:10 | ukrytá v máku

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí