Je po dešti...

Je po dešti...

 

Je po dešti 
a ptáčkové si zpěvem hlásky brousí,
je po dešti 
květiny ze svých lístků kapky trousí,
 
 
je po dešti 
a láska v srdcích nezmírá již málem,
je po dešti 
a čas se řítí v běhu neustálém,
 
 
je po dešti,
zas slunce zpoza mraků juká dolů
je po dešti
a my dva tady loudáme se spolu. 
 
Je po dešti
a srdce naše v stejném rytmu bijí,
je po dešti,
já jenom pro štěstí být s tebou žiji,
 
 
je po dešti
a ústa naše v polibku se kryjí. 
je po dešti
mám v hlavě tisíc krásných melodií,
 
 
je po dešti,
my k sobě šťastně přitiskli se rázem,
je po dešti,
a z výšin nechceme se vrátit na zem...

 

Autor Kozoroh 1, 18.05.2022
Přečteno 175x
Tipy 11
Poslední tipující: WWW, Psavec, CULIKATÁ, mkinka, Fialový metal, šerý, Marek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po dešti mi vždycky všechno přijde určitým způsobem krásné. I tvá báseň je krásná

19.05.2022 10:46:16 | Marry31

Je před deštěm
I když neusínám pod Ještědem

18.05.2022 23:46:33 | Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí