Strom

Strom

Čím to je, že stojím jen na jednom místě.
Čím to je, že vánek mě nehladí už tak jistě.
Kam se poděli, no pověz všichni co se mnou tu stáli?
Kam jen odešli, že po nich tu zbyly jen trámy. 
Jsem tu teď sám, s kým jen prohodit pár vět?
Kam se to dostal až tento životem prázdný svět.
Jsem tu teď sám, za výlohou vystaven.
Obklopen lidmi, skleněným trezorem vybaven.
Proč všichni tak zírají, na mě jak tu stojím.
Strach ze mě sálá, čeho se jen já bojím.
Všichni už v maskách, zbyl jsem již jediný.
Proč lidi nás vyhubili, když my byli bez viny.

Autor Notimportant, 28.05.2022
Přečteno 188x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, WWW, Sonador, blues, šerý, Psavec, Vivien, CULIKATÁ, rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí