Mlsný kozel

Mlsný kozel

Anotace: Co nám roste na louce.

Kouká koza na kozlíka,
copak je to za jedlíka,
vybírá si jetelíček,
nerad mění jídelníček.

Nejen jetel, jez i trávu,
vše nám slouží za potravu,
srha, jílek, psárky trochu,
máme vypást tuto plochu.

Jetel já mám nejraději,
jiné trávy neuspěji,
kostřava mi málo chutná,
pro žaludek je moc hutná.

Sedlák ten se tuze mračí,
jetel, už ti vážně stačí,
pýr a bojínek tě čeká,
proč tě tahle strava leká?

Kozlík frká, hlavou hází,
prý si jenom chutě zkazí,
jitrocel a mochnu husí,
jenom nerad dneska zkusí.

Autor Psavec, 31.07.2022
Přečteno 137x
Tipy 18
Poslední tipující: Dejvis, CULIKATÁ, Kan, Marten, šerý, jenommarie, Iva Husárková, mkinka, J's .., Fil, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Komentář Marušky- nelze než souhlasit:-DD

02.08.2022 10:45:16 | CULIKATÁ

Mlsný kozlík, pobavila mě

01.08.2022 12:37:43 | Marry31

Kozlíkovi zvláštní stravu
vysejeme ..čistou trávu:))

01.08.2022 08:34:47 | jenommarie

To je dobrý.

01.08.2022 01:29:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí