*-*Do učebnice zoologie

*-*Do učebnice zoologie

Anotace: ~~~~~***~~~~~

--------------

~~~~~~~~~
KOČKA
je divoká,
kočka je domácí mazlivá,
v přírodě je šelma
doma je hladivá
je to náš miloučký chlupatý
mazlíček.
Tak jenom víc,mňau,
takových kočiček.
Mňau...
~~
LEV
ten je znám
jako zvířat král
kdo lva potkal
ten se ho jisto jistě bál,
to máma lvice
vodí své malé lvíčky
v pohádkách do školičky.
Co se tam učí?
Nevíte?
Ale lva se raději
neptejte...

............................
~~~~~

Autor Květka Š., 27.09.2022
Přečteno 78x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je prima.

27.09.2022 15:43:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí