Podzimní

Podzimní

Cesta rudým listím posypána je.

Zanedlouho tu budou bílé závěje.

 

Stromy krásně barevné jsou.

Opadlé listí na cestě však nezametou.

 

Mezi barevnými stromy,

ukáže se ještě strom zelený.

Já pořádám hon na jeleny.

 

Bláto s listím se mi na boty lepí.

Ptáci do teplých krajů letí.

 

Obloha je modrá

Já piji jablečný mošt do dna.

 

Vítr tančí v korunách stromů.

Já si pádím rychle domů.

Autor marketkova, 30.09.2022
Přečteno 140x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky barevný podzim.

30.09.2022 09:23:47 | mkinka

U nás je pěkně barevnej:)

01.10.2022 17:37:13 | marketkova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí