*-*Děda si vzal špacírku

*-*Děda si vzal špacírku

Anotace: ~~~*~~~~~~*~~~

~~~----------------------------------~~~
Děda říká té své bábi
že miluje léto babí,
vždyť je krásně,není hic
bábi říká,no těpic.
Děda si vzal špacírku
z chleba schoval si kůrku
vypraví se pod vrby
a kůrkou nakrmí ryby.

Pak si pískal po cestě
ruku má v kapse,ve vestě,
pěkně se mu vykračuje
slunce babí se usměje.
Když kukačka zakukala
tím mu bábi přivolala
hustým lesem cestu krátí
neboj,bábi se neztratí.

Posadí se na pařízku
pochutnává si tam na řízku,
děda k ní už zvolna kráčí
řízek i pro dědu stačí.
A pak si děda notuje
že tu svoji bábi
i to léto babí
lala,lala
miluje.

--------------------------------
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 18.10.2022
Přečteno 102x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Fialový metal, mkinka, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lalala...
tak s písničkou
a radostí k životu**
to umí jenom Květuška :)
Měj se krásně milá Květuško.

18.10.2022 22:18:31 | jenommarie

:-)...moc děkuji a zdravím...

19.10.2022 16:16:21 | Květka Š.

Děkuji TI Květuško *;)

20.10.2022 12:49:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí