Max....můj pes

Max....můj pes

Anotace: čokl, co neumí poslouchat, ale bez kterého bych umřela!

Můj malý, milý kamarád
volám na něj "Maxi!"
I on mě má hrozně rád
Mám s ním dlouhou praxi
Vítá mě když přijdu domů
Je to od něj sladký
Vždycky věřím pouze tomu
že je neskutečně hladký
Mlsný je už na pohled
Nejradši má cukroví
Metry je mu na dohled
a na otázku odpoví
"Chtěl bys Maxi?"
říkám vám, mám s ním praxi...
...jelikož řídí taxi!
Autor wigi.sama, 24.03.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ju to je pěkňoučký...to musí být pejsek!

24.03.2007 19:21:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí