Blahodárný les

Blahodárný les

Anotace: Aneb lék na bolest

V tom lese sluncem zalitém,
je tuze krásně.
V tom lese tak hlubokém,
rád píšu básně.

V tom lese ráno,
když rosa na trávě odpočívá.
Tam řeknu si ano,
zde krásně mi bývá.

Je tady lépe, nežli mezi lidmi,
žádný shon, žádný spěch.
A na paloučku mezi fialkami,
neřešit svého života neúspěch.

Čas zastaví se v té kráse,
můžeš zapomenout na všechno.
Nebát se, že nebudou peníze,
a žít konečně tak snadno.

Stačí jen jít a jít,
kochat se zelenou výzdobou.
Ten čas si užít,
a netrpět prázdnotou.

A když vrátíš se domů,
je ti tak volně.
Bez všech na duši hromů
a cítíš se...šťastně.
Autor Honzáles, 24.04.2023
Přečteno 192x
Tipy 11
Poslední tipující: Veru, R.C.Šumbera, Marten, Frr, Marťas9, Koala, kozorožka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, les je chrám...

24.04.2023 19:15:02 | Koala

Pěkné.

24.04.2023 18:53:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí