Vlaštovky

Vlaštovky

Anotace: Vlaštovky

Přiletěly vlaštovky
ke všem, jen ne k nám...
přinášejí štěstí do domu.

Sedají jich na drátech, stovky
a dělám vše, co o tom znám
abych přemluvil je, k tomu.

Aby postavily hnízdo pod střechou,
aby od samého rána švitořily
jen ať štěstí vrátí se k nám..

Ale, je mi jen malou útěchou
že zde, jen na krátko se zastavily
co s tím víc dělat, marně se ptám...
Autor Nazgulll, 12.05.2023
Přečteno 162x
Tipy 12
Poslední tipující: Jenda P., Misha, mkinka, Marťas9, Psavec, Lioness, kozorožka, Kan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zveršováno :-)

24.05.2023 09:16:32 | Jenda P.

Vlaštovky jsem sledovala už jako dítě.fascinobaly mě.

13.05.2023 09:20:21 | mkinka

Povedená báseň.

12.05.2023 22:46:40 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí