Antarktida

Antarktida

Anotace: zachraňte svět

Země věčného ledu taje,
je to země krásného kraje.
Kdo z nás jí pomůže?
Ona za to nemůže.
Může za to lid,
kvůli němu nemá klid.
Roztaje nám za pár let,
zvadne jako krásný květ.
Zachvíli tu nebude,
ani vločka z ní nezbyde.
Zbyde z ní jen voda,
lidi vždyť je to škoda.
My řídíme celý svět, co uděláme nejde vrátit zpět.
Autor M.M.bird, 27.03.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí