Jsem…

Jsem…

Anotace: Už pár let zpět

Jsem tu, tam jsem
Létám lesem
Snad vítr jsem
Lese, kdo jsem?
Ptám se, ptám se
Zajímám se
Pátrám, pátrám
Slova hledám
Jsem snad vodou?
Hvězda, mech, sen…
Jdu přírodou
Lese, kdo jsem?
Rosou kráčím
Po bodláčí
Lese, lese!
Hned probuď se!
Jsem tu, teď jsem
Lese, kdo jsem?
Jsem větrem, vodou…
Snad přírodou
Lese, lese!
Zvuk se nese
Jsem, já jsem…
Jsem snad lesem?
Lese, lese!
Já teď ptám se…
Ruce zebou
Jsem snad tebou?
Autor pax.deora, 29.03.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nádherná básnička, perfektní:).

29.03.2007 08:41:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí