Procházka

Procházka

Anotace: neveselá,nemsutná..ale krásná

Vašeň a touhu přivolá
šepot křídel vlhy
s ranní rosou vynáší
oblaka zimní mlhy

slunce hladí vrcholky hor
mráz ochladí okolní mech
barvy vytváří okolní symfonii
jen pouho pouhý nádech

měkká půda pod nohama
klacíky jemně praskají
pro krásu již nemám slov
když rozhlížím se potají
Autor Tvůj kamarád Kodein, 29.03.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí