Rybíz

Rybíz

 

Rybíz

Rybízový keříček

na něm roste kuliček.

Až jednou dozrají,

svou službu udělají.

Z poloviny marmeláda,

do knedlíků, ty mám ráda.

Na lívance, palačinky,

po nich síly i na činky.

Něco nechat na šťávu,

pro perfektní postavu.

Bez éček a konzervantu,

na sbírání pozvat partu.

Té pak nalít rybízáku,

vzpomenou na mého tátu.

Pálil také s pampelišek,

to pak bylo pár opiček.

Autor Marťas9, 14.08.2023
Přečteno 62x
Tipy 7
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, Fialový metal, Ondra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná a rybízově veselá, milá Marto :)*
Měj se překrásně ;)

14.08.2023 11:22:42 | Ondra

Diky Ondro

14.08.2023 12:02:01 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí