Měsíční svit

Měsíční svit

Anotace: ...

Ty jsi měsíční svit, co mě osvětluje,

Tvůj jemný lesk mě uchvátí, do extáze přivádí

Tvé paprsky se po krajině rozlévají,

temnotu rozjasňují, klid a harmonii přinášejí

 

Tvůj zářivý pohled mě oslovuje,

k sobě mě jako magnetická síla přitahuje

Jsi průvodcem v nočním dobrodružství,

jistotu a naději mi dáváš, že nejsem sama

 

Měsíční svite, Tvá přitomnost je magická,

pocitem klidu a zázraku mě naplňuješ

Pod Tvým světlem stíny a příběhy tančí,

do světa snů a fantizie se unášet nechávám

 

Děkuji Ti, měsíční svite, za Tvou něžnou sílu,

že jsi tu pro mne, i když ostatní spí

Tvá záře mi připomíná, že ve tmě je vždy naděje,

že každá noc může být osvícena Tvým krásným svitem

Autor Misha, 02.09.2023
Přečteno 89x
Tipy 10
Poslední tipující: zde.neck, Stanislav32, jenommarie, Psavec, Žluťák, IronDodo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z mého pohledu, hezké dílko.Nejvíce mě oslovila třetí sloka: příběhy tančí...
Standa

03.09.2023 02:52:39 | Stanislav32

moc ti děkuji Stando, těší mě, že se líbí:-)

03.09.2023 05:08:25 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí