Měsíc a hvězdy

Měsíc a hvězdy

Anotace: ...

Hvězdy se na nebi jako diamanty třpytí,

jako ztracené duše, které cestu hledají

Měsíc se vysoko nad horizontem tyčí,

jako lesk stříbrný temnotu osvětluje

 

Hvězdy a Měsíc, jakýsi tajemný pár,

ve vesmírném tanci spojeni, který navěky trvá

Jsou to strážci noci, svědkové našich snů a přání,

nikdy neusínají, vždy nás pozorují

 

Hvězdy jsou jako prstýnky na nebeské ruce,

vzory a obrazy tvoří, které nás ohromují

Měsíc je jako zrcadlo, které světlo odráží,

v jeho odlesku naše naděje a touhy vidíme

 

Hvězdy a Měsíc, nekonečné bytosti,

které nás na naší pozemské cestě provázejí

Jsou to věčná světla v temnotě,

zdrojem inspirace a zázraků, které nás oživují

 

Hvězdy a Měsíc, symbolem krásy a mystiky,

připomínají nám, že ve vesmíru je pokaždé něco víc

S úžasem a úctou je pozorujeme,

s celým vesmírem se spojeni cítíme, jehož jsou součástí 

Autor Misha, 03.09.2023
Přečteno 96x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdy prstýnky na nebeské ruce... to je náááádhera, Mišulko:-)

03.09.2023 13:19:00 | cappuccinogirl

těší mě, že se líbí, úsměv posílám na dálku, kapučínko zlatá:-)

03.09.2023 18:56:13 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí