Když hvězdy padají

Když hvězdy padají

Anotace: ...

Když hvězdy v temné noci padají,

má duše se tajnými přáními plní

Neznámé touhy, co v srdci mém hoří,

v hloubi duše své tajemství skrývají

 

Přání nevyslovené, jakýsi sen,

kterého se nedotkne nikdo nikdy jiný

Jsou jak hvězdy, co rychle padají,

v nekonečném prostoru se ztrácejí

 

Nevyslovená slova, tajemství má,

která jen ve vzduchu viset zůstávají

Někdy se ptám, co by se stalo.

kdybych je odvážně nahlas pověděla

 

Ale hvězdy padají a já je sleduji,

svá přání uvnitř ponechávám

Možná jednoho dne se splní,

konečně je budu moci vyříkat

 

Tak ať hvězdy padají, přání se plní,

v noci temné, ať světla se dotknou

Ať se duch můj je vyřknout odváží,

mé nevyslovené přání se skutečností stane

Autor Misha, 04.09.2023
Přečteno 114x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, MatyhoZmaty, Psavec, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí