4 roční období

4 roční období

Modrý motýl na jaře líta
sedne na květ
svěží vzduch ho ovíva,

V létě je to veselejší
všechno kvete do krásy
sluníčko nám navrátí úsměv na tváři,

Na podzim už slunce zívá
pomalí vše usíná,
blíží se k nám paní zima

Bílé nic a žádný hic
k tomu pár rukavic

V krbu oheň vzplane
každý pod strom dostane
co si přál
snad i klid.
Autor zápiskyzméhlavy, 25.09.2023
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: Koala, Anfádis, Psavec, CULIKATÁ, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý roční období má něco do sebe...

26.09.2023 07:25:24 | Koala

Pěkné

25.09.2023 07:06:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí