- Krásný podzim -

- Krásný podzim -

Krásný podzim

Léto je už tu tam
listí ze stromů dolů tam

Léto je už tu tam
nikdo nechce být sám

Léto je už tu tam
tma ráno i brzo večer

Léto je už tu tam
noci dlouhé jsou slunce poskromnu

Léto je už tu tam
listí ze stromů opadává hraje všemy barvami

Zima nás bude mít ráda
a nebudou kruté mrazy

a nebude sněhu převelice

Napsal AKras

 

Autor Akras, 26.10.2023
Přečteno 213x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Fialový metal, Psavec, mkinka, o3_gambit
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé je to v tvém podání.

26.10.2023 09:31:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí