- Tančící kapky deště -

- Tančící kapky deště -

 

Tančící kapky deště

 

hned z rána bubnují na okna
bubnují na okna hned z rána

 

jedna střídá druhou třetí
malá střídá velkou

 

tančící kapky deště
budnují na okna ještě

 

kapky deště
tančí mezi sebou mezi sebou

 

Spisovatel Akras

Autor Akras, 12.11.2023
Přečteno 141x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, narra peregrini, Psavec, Žluťák, IronDodo, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí