Pouště a tsunami

Pouště a tsunami

Anotace: :(

Noc ohraničuje den
a den ohraničuje noc
realitu tvoří sen
a sen posedlost.

Hranice jsou překonány
a sesuv nároků nás drtí
zdroje Země drancovány
až nás vlastní růst drtí.

Kdo jsme my lidé
a kdo je nad námi
co po nás zbyde?
Pouště a tsunami?

Autor Ďábel sám, 26.11.2023
Přečteno 66x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, martinaV, IronDodo, Marten, Kubíno, Žluťák, Ondra, Iva Husárková, Anfádis, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí