- Sněhové vločky -

- Sněhové vločky -

Sněhové vločky

 

konečně koncem roky přišly
nádherně bílé třpytotající se
nadherně bílé

 

tančí jedna mezi druhou

dopají jedna za druhou
dopají jedna za druhou

 

tvoří krásný bílý sníh
tvoří krásný bilý sníh

na střechách na stromech

pokrývají vše

je to krásná podívaná

 

 

Spisovatel Akras

Autor Akras, 25.12.2023
Přečteno 118x
Tipy 8
Poslední tipující: Anfádis, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí