Zvířátka z Afriky

Zvířátka z Afriky

Anotace: Zvířátka jsou u lidí oblíbená a tak přidávám několik limerciků na tohle téma. Snad zaujmou nejen děti, ale i starší čtenáře.

Běží šimpanz závody
od tří palem do vody
pavián mu nestačí
zdrželo ho bodláčí
šimpanz vyhrál závody

Hravé mládě nosorožce
po savaně honí ovce
zato starý krokodýl
moc rád by je ulovil
k večeři by dal si ovce
 

Jedna statná gorila
svoje mládě omyla
do louže ho dala
potom olízala
čistotná je gorila

 
Autor Psavec, 08.02.2024
Přečteno 85x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, Dračí, IronDodo, Narragan, Helen Mum, Kan, Marťas9, Chane, Rafinka, Caliéry, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí