Ranní

Ranní

Anotace: Znáte tu vůni světa po ránu? Na jaře má obzvlášť velkou sílu..

Ranní chlad běží,
čistou ulicí,
skřivan na věži,
radost na líci.

Obloha je čisté moře,
horké vlasce hřejí,
moc dobře je tam nahoře,
ptáci písně pějí.

Na silnici sucho,
tráva vedle sílí,
všude kolem ticho,
vítr občas kvílí.
Autor Husky, 03.04.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí