Příchod jara

Příchod jara

Příchod jara

Jaro se k nám blíží
budeme žíti v jiné říši.
Říši plné pohádek
slunce, květů, zahrádek.
Otočíme prstenem
vypěstujeme, co dovedem.
Sedneme si do křesílka,
kochat se barvou od motýlka.
Ptáci budou k tomu zpívat,
Kosáci z trávy žížaly vybírat.
Včelky opylovat první květy
vnímat krásu bez jediné věty.

Autor Marťas9, 07.03.2024
Přečteno 70x
Tipy 13
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, Anfádis, Marten, cappuccinogirl, Psavec, Chane, o3_gambit, Tomcat, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí