- Přicházející jaro -

- Přicházející jaro -

Přichází jaro

 

Přichází jaro už aby tu bylo
jaro přichází

 

jaro přichází
všechno kolem kvete raší z poupěte
raší z poupěte

 

raší z poupěte každý keř i strom
sem tam přiletí bouřka a sní hrom

 

jaro přichází
vše raší na květ sametová vůně vzduchu
sametová vůně vzduchu, tak krásně vonící

 

jen jednou do roka vůně líbezná
líbezná vůně jara

 

Přicházející jaro

 

Napsal Spisovatel - AKras

Autor Akras, 08.03.2024
Přečteno 85x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí