- Déšť -

- Déšť -

- Déšť -

snášející se kapky deště z nebe
jedna střídá druhou
tančí mezi sebou

 

snášející se kapky z nebes
na úrodnou zemi

 

snášející se kapky z nebe

úroda velká bude

 

hlavně z jara
kdy všechna příroda to potřebuje
aby zavlažená byla

 

a všechno od jara rostlo a rašilo na květ
tak to má ten náš kulaťoučký svět

 

každé kapky z nebes je potřeba

 

Déšť

 

Napsal Spisovatel - AKras

Autor Akras, 12.03.2024
Přečteno 137x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Chane, o3_gambit, Fialový metal, fisus, Anděl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemné čtení.

12.03.2024 13:05:42 | mkinka

Děkuji za pěkný komentář, báseň se povedla .-)

14.03.2024 09:46:23 | Akras

Rádo se stalo.

21.03.2024 21:36:04 | mkinka

Děkuji za pěkný komentář

16.04.2024 11:32:52 | Akras

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí