- Východ slunce -

- Východ slunce -

Východ slunce 

 

Východ slunce
je nádherná podívaná

 

hnedle zrána je celá obloha očarována
celá obloha někdy do oražova je

 

sem tam obláček nachový,
sluníčko nám vše napoví

 

už pomaličku vychází, je vidět tetelení
nad tento pohled snad není

 

slunce vychází, je to nádhera překrásná
obloha je tak jasná a barví se do modra

 

slunce už vyšlo, je to krása nesmírná
svítí svými paprsky po celém kraji

 

všichni ze slunce radost mají


naše slunce

 

Napsal - Spisovatel Akras

Autor Akras, 15.03.2024
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, cappuccinogirl, IronDodo, Pacik, mkinka, Žluťák, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsáno je to moc hezky...je to hladivý slunečníma paprskama:-)*

15.03.2024 13:11:30 | cappuccinogirl

Milé.

15.03.2024 09:41:40 | mkinka

Hezké, ranní zlatá hodinka.

15.03.2024 09:33:44 | Pacik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí