Beskydy

Beskydy

Anotace: krásné i poutavé.

Beskydské pastviny

louky voňavé,

oveček ráj, koliba.

Slunce si šlape po známé trase.

 

Děvčata v krojích

halenky, sukně

smích i tanec.

 

Chaloupky v kopcích

ovečky, bača si píská.

Beskydy pravý ráj.

 

Kopce mírné, vlahý vítr

voňavé louky

krásný to čas.

 

Koukám si do mraků

zavírám oči

chci věřit, věřit všem zázrakům.

 

Vůně těch květin, chrpy i blín

už neznám v duši

v duši mé ten známý stín.

 

Horko i žár

v nás, kolem mne

ticho, klid.

 

Jen si potichu

tak potichu snít

svůj sen odevzdání.

 

Odevzdání sám sobě

sám sobě

a krásným Beskydám...

Autor Paulín, 04.04.2024
Přečteno 43x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Marťas9, Tomcat, Kan, kozorožka, Žluťák, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím o čem píšeš...

05.04.2024 15:22:25 | Marťas9

Pěkné odevzdání :-)

05.04.2024 08:09:05 | kozorožka

Pěkné.

04.04.2024 23:13:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí