Toulání

Toulání

 

Krajinou jdu
oblaka plynou mi nad hlavou
náhle...
Jako by někdo šeptal...
Sluchu nám dopřej
člověče...
Nespěchej
tvůj čas
neuteče...
As propůjčil jim větřík
svůj hlas...
V nitru mém působí
vzrušení...
Nádherný
niterní
jas...
Zastavím...
Kroky mé dozněly
a v kouzlu ticha
podléhám pocitu...
Cítím tóny...
Vidím auru...
Vše,vše kolem dýchá...
Ne,nemohu říci že...
Obloha,oblaka,krajina
že věc je bezduchá...
Živý je celý svět
když duše naslouchá...
Autor Pacik, 08.04.2024
Přečteno 36x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Paulín, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí