- Měsíc v úplňku -

- Měsíc v úplňku -

Měsíc v úplňku

 

Měsíc krásný ladný v úplňku
Měsíc krásný úžasný

 


Měsíc v úplňku, když svítí
šije svojí nití

 

příliv i odliv řídí


každého romantika to za srdce chytí
ladně pluje po obloze v úplňku

 

Měsíc v úplňku když svítí
šije svojí nití


Měsíc v úplňku když svítí tak tančí

 

 

Měsíc

 

ladně plující po hvězdné obloze v úplňku, tak tančí

 


Měsíc v úplňku tak krásný tak ladný
na nejž je pohled tak krásný a vzácný

 

 

                         - Měsíc když svítí v úplňku tak tančí -

 

Napsal Spisovatel - AKras

 

 

Autor Akras, 12.04.2024
Přečteno 109x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí