Slunce

Slunce

Anotace: povídání o sluníčku

Slunce k nebi padá.
slunce nechce spát.
Slunce, hory moří,
hoří, hoří, shoří.

Slunce zavírá ti víčka.
Slunce upřede ti sen.
Slunce život dává.
Slunce život bere.
Slunce srdce hřeje.
Slunce si teď přeje.

Jiný, lepší, hezčí svět,
kde rozkvete každý květ.
Zahalit svět svojí láskou,
pomněnkou, chrpou, sedmikráskou.
Dát mu něhu opravdovou,
stát se duší narcisovou.
Autor mavi, 13.04.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ju to je hezky!

04.06.2007 15:08:00 | zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí