Sníh

Sníh

Anotace: malé květy sedmikrásky, to je sníh a trochu lásky:)

Jako prachové peří se vznáší,
jako kávová vločka v bílé záři,
jako pohádkové chmýří,
jak bílá něha.

Už vím, co znamená vločky hledat
a vidět tebe tvoje sny.
Cítit chlad v nitru oteplit.

Už vím, co je to snít, víčka dokořán.
Pohled zblízka, dovnitř, do nikam.

Jsi prach a bílé peří, obojí.
Jsi ticho před bouří, kůň bělostný,
jsi květina,
kapradina, jmelí.
Jsi modlitbou před spánkem,
výkřikem bdění,
jsi nitkou, pozlátkem.
Jsi SNĚHĚM, sladké zapomnění.
Autor mavi, 13.04.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm nic mi to neříka promiň.

01.07.2007 12:36:00 | Jsem ten kdo jsem

Není na sníh trochu pozdě? :)

08.05.2007 19:01:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí