Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Březen 2005, bylo mi 13 let.

Je krásný jarní den,
já píšu tobě jen,
jak složila jsem básničku
o tom ranním sluníčku.

Vychází vždy ve stejný den,
vídávám ho nad obzorem.
jako žhavá koule sálá,
co jiného bych si přála?

Volám na něj:
„Prosím, prosím pojď sem blíž!
ono na mě:
„Počkej chvíli, něco zvíš!“

Tak paprsky plály dál,
jarní větřík svěže vál.
Já toto píšu tobě jen,
jak nádherný je dnešní den.

Pojď se mnou pod slunce,
jenom tak lehounce, vezmu tě za ruku,
lehnem si na louku.

A budem se hřát!
Autor ajinecka.ch, 13.04.2007
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jj dobrý roztomile dětský a najivní...

11.05.2007 14:09:00 | galadriela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí