Vlaštovky..

Vlaštovky..

Anotace: .

Napravo i nalevo,
kilometry ubíhají,
lány žluté kam se podíváš,
a počasí se nemění..

Černé mraky,
z kterých stále prší.
jen dvě němé tváře ,
pod stromem se tiše krčí..

Vlaštovky těsně nad hlavou,
kapkami se proplétaj,
A s plachou Sázavou,
se za sluncem vydávaj..

S větříkem pod křídly ..
kamarádem co je odnese,
přes duhu nad parkem,,
kde je paprsky
již za krátko osuší..
Autor Roger, 07.05.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak mi nesedla..píšeš mnohem lepší, možná trochu...něco ji chybí

07.05.2007 20:18:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí