Žabí koncert

Žabí koncert

Anotace: Veselá báseň o žabím talentu v oblasti hudby :)

V kalné nádrži
obklopené též stromy
v tůni pod strží
žabí koncert se strojil

Zelená voda
líně se válela
slyšet je óda
hraje tu kapela

Poslední paprsky tnou
tam mezi komáry
tnou ten prostor nad vodou
tvoří světlé čáry

Stromy s keři dokola
usazeny v hledišti
jak duněla kapela
radostí se blyští

Kačer přilét vyslechnout
dutý žabí zpěv
k obecenstvu přisednout
jenom žádný spěch

Muzikanti hrají stále
nedají se rušit
hrají v zeleném svém sále
těžko koncert zrušit.
Autor Husky, 14.05.2007
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supeeeer! Midsummer´s dream

07.06.2007 14:58:00 | SirPsycho.sexy

když jsem si to četl, tak jsem vzpomínal na nedávné mládí ;)

18.05.2007 16:53:00 | lexus

hehe mě dávaj ýabky každej večer dobrou noc =O)

14.05.2007 21:32:00 | black_and_red

Až budu mít děti, řeknu jim to před spaním..

14.05.2007 21:11:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí