Motivační

Motivační

Anotace: Původně šlo o jednu ze 3 soukromých básní :), tato byla pro kamarády kteří mi pomáhají při tréningu ale řekl jsem si že motivaci si zaslouží každý :)

když seš silný přestojíš to
a časem jistě vrátíš to
nesmíš být srab ale musíš bojovat
a né se jenom za kamarády schovávat

teď si prohrál, sundáš ho příště
budeš v jeho hlavě jako klíště
že si prohrál teď nic neznamená
časem dostaneš všechny na kolena

dej ho dolů, sundej ho tvrdě na zem
ať pamatuje že i příště budeš králem
ty musíš být v tomhle světě někdo
nesmíš být jenom magor co si leští ego

musíš porážet ty větší a silnější
a né ty děti co jsou stokrát slabší
tahle cesta jinak vůbec nikam nevede
budeš totiž jenom srab který nic nesvede
Autor KoX, 14.08.2012
Přečteno 1818x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí