na semaforu

na semaforu

Anotace: dav v kombinaci s nadbytkem CO2 může zapříčinit halucinaci

 

 

semafor zbarven krví

stojím

a nedočkavá zebra bez hnutí

nahoru dolu

detektor kovu křičí

než najde ocel

stojím

a oči spěchu přání plní

malují okolí

jen barev prý se nedostává

stojím

a šedá mává ze všech oken

zákoutí tvých loken

natáčím

a hromadí se trosečníci

nestačím

ostrůvek je malý

všude skály

trčí a řežou

a kolem hejno ploutví

stříhá hladinu

stojím a čekám ve stínu

 

 

Autor poeta, 09.09.2012
Přečteno 534x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, PriceznaKonzuelaBananaHemok, Gregy, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Halucinace? Řekl bych běžný všední den...

10.09.2012 19:46:53 | Gregy

No děkuji pěkně za pochopení ;-);-)

10.09.2012 20:42:45 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí