Pod baldachýnem noci

Pod baldachýnem noci

Jak v mechu, tak i v kapradí
Milenci s láskou dovádí
Pod listy stromu v dechu lesa
Těla se chvějí až srdce plesá

Hladká je šíje pod mojí dlaní
Ptáci si v stromech zpěvohry hrají
Slunce se větvovím prodírá
Tvé rty jsou sladké jak malina

Lehce se schouli na můj klín
Tam kam padá stromu stín
Vsuň mi svou ruku do slabin
A s mojí pýchou lačně splyň

Já se ujmu nahých ramen
Pýcha má už ztvrdla v kámen
A tvoje hrudky na vršcích
Lízám ti slastně jako sníh.

Pomalu se schýlil čas
Necháváš mě na pospas
Jen v rozkoši tvého těla
Pyl můj sbíráš jako včela.

Ty zas vlhneš v důlní jamce
Vzrušená jak lupič v bance
Rozkrok zvolnil sevření
Otvíráš se k vábení

Jak vnímám tvou chuť i vůni
Hledám rozkoš v krásné studni
Sladký nektar dáváš mi
Až k nám přijde dotek tmy.

Za noci teplé v šustí lesa
Měsíc už vyšel, hvězdy klesaj
Jedna se stala svědkem mým
Pod stromem vzrostlým, pod jmelím.
Autor Ďábel sám, 24.10.2012
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: On, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koho tohle nechá chladným?

24.10.2012 08:42:55 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí