Myšlenka

Myšlenka

Anotace: ??

Táhnu slova mlhou
nasáknuté patosem
barvím si je duhou
a jsem rád že jsem

myšlenka přišlá z podvědomí
je vždy ta pravá
zasáhne tě do svědomí
a často bývá nahá

myšlenky co se hlavou honí
jak to všechno nezkazit
co s láskou a co po ní
a jak to zlé vždy porazit
Autor Akyš, 03.11.2012
Přečteno 806x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí