Těžká óda o debilovi

Těžká óda o debilovi

Anotace: (intelekční)

Sbírka: Květy a trny I.

Když jsem debil
tak jsem debil
takovej
jakej na tom světě ještě nebyl.
A Každej by se z něho zjevil

ale kdyby na tom světě nebyli
blbcové a debili
tak nebylo by těch

co si myslí:
Já jsem chytrý
Já jsem fajn.

Na tváři jen úsměv zkyslý

a o tom
že debil se mu v duchu směje
ve své vlastní výši
vlastně nemá žádný šajn

Sotva debilova slova slyší.
A debilové?
Ti jsou plaší, ti jsou tiší.

Proč ta slova?
ptaj se znova

a stejně prdlajs slyší.

Autor Mathiesz, 07.12.2012
Přečteno 1242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí