Jméno večera

Jméno večera

Anotace: kdo pochopí, ten se toho nebojí

sedím u stolu sám se svíčkou a svědomím
vím však, že nikomu z nich nic nepovím
pocit je to děsivý, až neslyším vlastního dechu
jenž je vyroben skoro celý z tenkého plechu

Opouští mě tak dobrá nálada
Dostávám se zpátky na zem
Má to být asi jakási náhrada
Za to, že chovám se jak blázen

Při tom ponurém i tichém večeru
kde nikdo není pánem svého těla
když je otočen jakoby k severu
a poslouchá tak svá vnitřní děla
Autor Lostgen., 05.01.2013
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí