Pocta Schelingerovi

Pocta Schelingerovi

Anotace: Pocta spevákovi všetkých rockových čias

Pocta Schelingerovi

 

Je noc, keď plačú starí rockeri,

preberám nočné  svetlo ako hrach

a myslím na Schelingera,

na jeho  večnú vieru v rock.

 

Chlap má právo znežnieť na princa,

veriť, že holubí svet,

vždy stojí na krídlach.

 

Rocková pravda sa nikdy nezapiera,

keď zranené nebo hrá Schelingera.

 

Verí holubom. Verí vždy na návrat.

 

 

Autor bubinostar, 28.01.2013
Přečteno 508x
Tipy 5
Poslední tipující: střelkyně1, Eru Alonnar, Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí