Puťka domácí

Puťka domácí

Anotace: Jak to má (nemá) být.

Mám toho dost,věř mi!
Když přijdeš,třískáš dveřmi,
hlasitě hovoříš se zdmi,
nestaráš se,co je s dětmi,
nevěříš v reakce zpětný...Co chceš víc?

Do hospody nóbl dámu,
orální sex hned po ránu,
doma míti věčnou pannu,
když se vrátíš,slavobránu?A já Ti nedám nic?

Nejdeš s námi na zahradu,
podmínky Ti jenom kladu,
vyčítáš čas,co Ti kradu,
zeptáš se jen na náladu.Hledáš ke mě klíč?

Snažím se být stále milá,
dávám sílu,co mi zbyla,
od rána jsem stále čilá
a Ty mě máš za debila???

Tak víš co?Táhni pryč!
Autor Lucisska, 24.02.2013
Přečteno 576x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Bakchus, Joe Vai, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí