Povzdech

Povzdech

Anotace: takový ten další shit

Sbírka: Brak

úchylný představy
a zvrácený rýmy,
nakažený všedností,
každodenní špíny,

různorodý eventuality,
trhaj vlákna už tak křehký reality,
schyzoidní nápady,
vytvářej narušený mentality
a my zfetovaný prachama,
zapadáme do linearity,

s pozdviženou pravicí,
vzýváme čím dál větší shity,
pravdu nevidíme,
ani když jsme vínem zlitý,
na spásu čekáme,
v úkrytu zašitý,
k bohu se modlíme,
bouráme mešity,

je z toho nablití
Autor hp.Rick, 27.09.2013
Přečteno 856x
Tipy 3
Poslední tipující: innominata, WoQyX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nakažený všednosti alebo nakažení všedností?
A aj keby si použil plural majesticus, aj tak by malo byť zlití, zašití.
Jj, grammar nazi. :-)

16.10.2013 22:29:27 | nebech

sorry, ale tohle je v takové té hovorové formě, takže s gramatikou na mě nechoď

17.10.2013 00:07:47 | hp.Rick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí