Před spaním

Před spaním

Anotace: .. jen tak na uvolnění.

Zavři oči a dovol mu se tě dotýkat,

zkus ještě chvíli zrychleně nedýchat,

zkousni ret a zakloň hlavu,

nenech si nikým vzít tuhle svou představu.

 

Líně se naň‘ usměj a otevři oči,

nepoddej se citů kolotoči,

obejmi stehny jeho pas 

a ne, neměj strach, ještě máte chvíli čas.

 

Jak pomalu vkrádá se pod její víčka spánek,

tak rozplývá se erotický dýchánek,

teď zbývá už jen přečkat den

a doufat, že ta představa přeroste v sen.

Autor Skořicová princezna, 29.09.2013
Přečteno 840x
Tipy 4
Poslední tipující: Madanik, hp.Rick, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí