Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: Přináší štěstí i neštěstí (27.1. a 17.2. 2014)

Zamilovanost je poťouchlá čarodějka,
děvka, co vábí k množení,
její křídla nám dávají vzlétnout,
za lásku se lehce zamění.

Růžové brýle mámení,
k nosu nám přiková pevně,
nutí dělat věci šílené,
když zakoření ve mně.

Zbavit se jí člověku nechce,
opojen drogou výjimečnosti,
však vytrestá nás, ať je to poprvé,
nebo třeba po stý.
Autor LIONEL, 01.05.2014
Přečteno 536x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí