Brzy bude říjen

Brzy bude říjen

Anotace: ...

V sobotu
městem křižuji zvláštní lidé.

Léto úpí má již namále,
za křovím zaznívá plamenné:

„R O M A L E !!!“

Penzisté ve dvojicích,
buďto s druhým člověkem,
nebo se čtyřnohými společníky.

Pár dalších lidiček
s popelavými obličeji,
pokorně pod deštníky
spěchají pro naději
jsou dnes za poutníky.

A všichni společně
jsme spektáklu účastníky
na scéně planety Země.

Před časem,
šťastný muž zasel své sémě
do lůna půvabné maminky.

Já se dnes kochám
jejími dlouhými nohami,
červenými kalhotami
v cigaretovém střihu,
téměř nevnímám, že tlačí kočárek.

Pánové za okny restaurantu,
poněkud ve skrytu
pomýšlejí,
rádi by smyslnou Lolitu.

Přítmí je skryje.

V loži před aktem s ženou,
jeden neví čí je.

Obecně ženy muže hází
do jednoho vaku,
spontánně praví,
že muži přemýšlejí pyj-m

Nedivil bych se téměř ničemu,
na obranu plachých mužů
dodám,
že často před námi,
si žena k sexu volí - ničemu.

Pozor dámy,
příroda promlouvá v nás všech!

Bez ohledu na nadité konto
anebo zbrojní průkaz.

Mějte na zřeteli, brzy bude říje(n) !
Autor kudlankaW, 13.09.2014
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nazvala bych ji tajemně zahalenou... přesně vypovídající, přesto slušně pojatou... za mě super ;-)

15.09.2014 05:54:54 | Alžběta Šedá

Díky Alžběto, jsem potěšen tvými slovy ,)

15.09.2014 18:08:43 | kudlankaW

asi ten ničema k ničemu lepšímu nebude,jinak mě normálně bavíš a jseš podle mě nedoceněnej:-)

14.09.2014 22:33:10 | střelkyně1

Děkuji moc.

Jsem rád, že jsi tak moc vnímavá a jsi jedna z mála, která vnímá rázovitosti našeho kraje i specifika, které je neoddiskutovatelné.

Máš můj obdiv M.

14.09.2014 22:42:19 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí